Сојуз на македонски културни друштва во Република Словенија
 

МКД Крањ: Прешерново оро 2014

29.11.2014 одржан вториот дел од Прешерново оро

 
 

Deli 
 
 
 

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen.