Сојуз на македонски културни друштва во Република Словенија
 

Прешерново оро, Крањ 2019

Свечено отварање на вториот дел од Прешерново оро, Крањ 2019

 
 

Deli 
 
 
 

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen.